IGRAJ PAMETNO I OSVOJI VIŠE: Savršen poklon te čeka SVAKE NEDELJE!

Početak je nedelje, a svi već znamo šta to znači! Preuzmi cashback i danas, ekskluzivno u Meridianu.

Meridian je jedino mesto na planeti, na kojem vas čeka ozbiljan cashback svake nedelje! Uz promociju Moneyback 10%, za vas ne postoji neuspeh! Čak i kada vam ne ide najbolje, stiže specijalno iznenađenje.

Svakog ponedeljka na vašem korisnučkom nalogu možete zateći 10% povraćaja novčanih sredstava. Drugim rečima, imate dodatnu šansu da popravite stanje u vašem novčaniku.

Promocija je rezervisana za igrače slotova na sajtu meridianbet.rs.

Međutim, ni to nije sve! Možda baš vi budete pozvani u članstvo VIP KLUBA koje će vam obezbediti dodatnih 10% CASHBACK-a na nedeljnom nivou.

Nema razloga za čekanje! Pravac Meridian, preuzmite svoju nedeljnu dozu bonusa!

Da stvar bude bolja, od sada vas u Meridianu očekuje i EPIC JACKPOT! Pitate se kako do njega? Potrebno je da uživate u bilo kojoj igri iz sekcije “slotovi” na sajtu meridianbet.rs! Džekpot puca između 20 i 26 MILIONA DINARA!

Možda si baš ti naš sledeći MILIONER!

REGISTRUJTE SE U MERIDIANU, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE