Na pomolu velika trampa Barselone i Mančester Junajteda!

Bliži se zimski prelazni rok, a čini se da će biti još jedan u kome će morati da deluje Mančester Junajted, usled niza loših rezultata.

Činilo se da je Junajtedu krenulo na bolje od odlaska Kristijana Ronalda, koji je kvario atmosferu u ekipi, pošto su se rezultati znatno popravili u drugom delu prošle sezone.

Ipak, usledili su novi problemi, ovog puta sa Džejdonom Sančom. Bivši igrač Borusije iz Dortmunda odstranjen je iz tima u avgustu, pošto je negirao da je nedovoljno zalaganje na treningu razlog što ga je trener Ten Hag izostavio iz tima za derbi sa Arsenalom.

U Junajtedu su sada došli na ideju da Sanča ponude Barseloni, a plan je da u zamenu dobiju Rafinju, koji je leta 2022. godine kao veliko pojačanje na Kamp Nou stigao iz Lidsa.

Međutim, imaće konkurenciju upravo u bivšem klubu Sanča Borusiji, koji na isti način žele da dođu do Brazilca, pošto bi u Barselonu poslali Donjela Melena.

Rafinja je u prvoj sezoni na Nou Kampu na 36 utakmica postigao 7 golova i upisao isti broj asistencija, ali je ove sezone pao u drugi plan i prednost na njegovoj poziciji dobija Lamine Jamal.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE