SL: Istopila se prednost, Partizan poražen u Nišu

Fudbaleri Partizana doživeli su još jedan poraz u Superligi Srbije pošto su u Nišu poraženi od radničkog 2:1.

Prvo poluvreme je bilo porpilično nezanimljivo i možda i najbolju priliku je imao Radnički posle jednog kornera kada je Jovanović ispustio loptu iz ruku.

Sa druge strane Partizan je najbolju priliku imao kada je Natho šutem sa 20 metara pokušao da savlada Rosića ,koji je odlično intervenisao.

U drugom delu opet je Radnički imao prvi dobru šansu pošto je Kankam posle jedne kontre izbio ispred gola Jovanovića, ali šutirao preko gola.

Odmah potom usledila je kazna i Natho je pronašao Saldanju za 0:1.

Radnički je igrao dobro čitav meč i nastavio je i posle primljenog gola. Imali su nekoliko prilika pre nego su došli do penala, pošto je Saničanin neoprezno laktom udario igrača domaćih u kaznenom prostoru.

Petrov je atraktivno izveo penal za 1:1.

Vrlo brzo je Radnički došao i do vođstva. Posle jednog kornera Ilić je neoprezno sproveo loptu u svoju mrežu i došlo je do preokreta.

Do kraja meča Partizan je napadao, ali je i Radnički imao dobre šanse. Najbolju za crno-bele je imao Zahid, ali je izblokiran u poslednjem trenutku i ostalo je 2:1.

Partizan ima sad 43 boda koliko i Crvena zvezda, dok je Radnički

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznato kada se na teren vraća centar Mege

Košarkaši Mege neočekivano lako su se plasirali u polufinale plej-ofa ABA lige pošto su u dva meča ubedeljivo savladali...

POVEZANE OBJAVE