ZA KRAJ SP: Srpkinje imaju poruku pred Japan

Rukometašice Srbije danas od 15:30 igraju poslednji meč na šampionatu planete.

Protivnik je Japan koji je nedavno bio bolji od srpskinja na pripremama u Španiji.

Očekivanja od meča iznele su dve naše reprezentativke.

Na toj utakmici nismo uspele da nađemo prava rešenja za njihov stil igre. Nametnule su svoju igru i na to nismo adekvatno odgovorile. Poslednja utakmica na Svetskom prvenstvu nosi sa sobom i cilj da se svedu greške na minimum koje su nas koštale boljih rezultata. Primile bismo dosta lakih golova iz svojih grešaka. Japan je ekipa koja bi to takođe mogla da kazni. Zato moramo da budemo fokusirane sve vreme i da završimo ovo prvenstvo sa što boljim utiskom, rekla je Emilija Lazić.

Potom se nadovezala i Marija Laništanin:

Veoma nezgodna ekipa koja je iznenadila mnoge na ovom prvenstvu, počevši od domaćina, ekipe Danske, kao i da su se sve druge ekipe namučile sa njima. Brza igra u napadu i odbrana na koju evropske ekipe nisu navikle što mislim da svima stvara problem. Spremamo se za njih kao i za sve do sada i nadam se da ćemo u utakmicu ući odgovorno, borbeno i da na dostajnstven način završimo ovo prvenstvo, zaključila je ona.

Srbija na ovom šampionatu ima samo pobedu nad Čileom. U februaru i martu ih očekuje nastavak kvalifikacija za EP.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Novi udarac za Liverpul, korak unazad u borbi za titulu, remi protiv Vest Hema (VIDEO)

U prvoj utakmici 35. kola Premijer lige, izabranici menadžera Jorgena Klopa kao gosti odigrali su protiv Vest Hema nerešeno,...

POVEZANE OBJAVE