LŠ: Junajted ispao iz Evrope, Benfika u zaustavnom vremenu do opstanka! (VIDEO)

Večeras su se u Ligi šampiona vodile veoma važne borbe u grupama A i D, a nije izostala ni drama.

Bilo je jasno da je Bajern prvoplasiran u grupi A, ali je sve ostalo bilo nepoznanica i moralo je da se rešava u poslednjem kolu.

Mančester Junajted nije iskoristio igranje na domaćem terenu protiv Bajerna, koji nije imao takmičarski motiv, pa je poražen sa 1-0 i na taj način ostao bez evropskog proleća.

Bavarci su poveli u 71. minutu golom Kingslija Komana, kada ga je Hari Kejn proigrao pasom između dvojice protivničkih igrača, što je bilo dovoljno za pobedu.

Kopenhagen je na domaćem terenu minimalnom pobedom nad Galatasarajem u direktnoj borbi obezbedio plasman u nokaut fazu, dok će turski predstavnik evropski put nastaviti u Ligi Evrope.

Odlučujući gol postigao je Lukas Lerager u 58. minutu, na asistenciju Elijasa Akurija.

U grupi D vodile su se direktne borbe za prvo mesto, odnosno za evropsko proleće i nastavak takmičenja u nokaut fazi Lige Evrope.

Interu je bila potrebna pobeda na Đuzepe Meaci nad Real Sosijedadom da bi završio na čelu tabele, ali je meč završen bez golova.

Salzburg je poražen na svom terenu od Benfike sa 3-1, a gol koji su primili u zaustavnom vremenu koštao ih je nastavka takmičenja u Ligi Evrope.

Već na poluvremenu gosti su vodili sa 2-0. Do prednosti ih je doveo Anhel Di Marija u 32. minutu, a potom je iskusni Argentinac upisao i asistenciju u zaustavnom vremenu za Rafu Silvu, koji je povisio na 2-0.

Zaostatak je prepolovio mladi Luka Sučić u 57. minutu, nakon asistencije Oskara Gloha.

Međutim, Artur Kabral je u 3. minutu zaustavnog vremena vratio dva gola prednosti i tako doneo portugalskoj ekipi ostanak u Evropi i treće mesto.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POLETI VISOKO I OSVAJAJ FREEBETOVE SVAKOG DANA!

Uz popularnu igru Super Heli u Meridianu te čekaju freebetovi svakodnevno sve do kraja aprila. Ako ste fanovi atipičnih igara,...

POVEZANE OBJAVE