POSLEDNJI VOZ ZA ELITU: Ko će u nokaut fazu Lige šampiona – šta kažu kvote?

Prikjuči se Ligi šampionskih bonusa i budi uvek na dobitku!

Vreme je za novu dozu fudbalskog spektakla – pred nama je poslednje kolo grupne faze Lige šampiona!

Utorak i sreda rezervisani su za najkvalitetniji fudbal u Evropi, a ujedno i rešavanje pitanja o plasmanu u nokaut-fazu Lige šampiona.

Ljubitelji fudbala širom Evrope imaće ove nedelje za sebe pravu „poslasticu“, tačnije 16 „poslastica“ odnosno 16 utakmica koje zaista vredi pogledati. A, ukoliko ste ujedno i ljubitelji online klađenja – na pravom ste mestu!

Povodom poslednje runde grupne faze Lige šampiona, sportska kladionica Meridian svim novoregistrovanim korisnicima donosi fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 dinara i to POTPUNO BESPLATNO!

Sve što je potrebno jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, verifikujete svoj nalog i – to je to. Navaš račun stiže sjajan bonus za klađenje, a evo kako ga možete iskoristiti:

Napoli – Braga, kec 1.50

Salcburg – Benfika, dvojka 2.25

Mančester junajted – Bajern, dvojka 2.30

Crvena zvezda – Mančester siti, dvojka 1.35

Borusija Dortmund – PSŽ, dvojka 1.90

Atletiko Madrid – Lacio, kec 1.60

Kompletnu ponudu za sve utakmice Lige šamiona možete pogledati OVDE, a ujedno se možete priključiti i LIGI ŠAMPIONSKIH BONUSA i osvojiti sjajne bonuse! Uplatite depozit, kladite se na utakmice Lige šampiona i nađute se među srećnim dobitnicima

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE