Omladinci Zvezde osvojili bod protiv Sitija

Omladinci Crvene zvezde su se oprostili od učešća u Ligi šampiona na dostojanstven način. Naime, crveno-beli su u utakmici poslednjeg šestog kola odigrali nerešeno sa favorizovanim Mančester sitijem 2:2 (2:1).

Zvezda je tako grupnu fazu završila sa četiri boda na trećem mestu. Jovan Šljivić spektakularnim pogotkom doveo crveno-bele do prednosti.

Vođstvo crveno-belih je trajalo do 36. minuta kada je Muir poravnao rezultat na semaforu, međutim na poluvreme je Crvena zvezda otišla sa vođstvom od 2:1 posle gola Andrije Maksimovića u 41. minutu.

U drugom poluvremenu smo gledali jednu otvorenu utakmicu, kao što je bila i u prvih 45 minuta. Ređale su se šanse na obe strane, a Zvezda je imala zrelije prilike, tako da Zvezda može i da žali što nije postigla i treći gol na ovom meču.

Siti je do izjednačenja mogao u 72. minutu kada su defanzivci crveno-belih sa gol linije izbacili loptu i tako sprečili ekipu iz Mančestera da dođe do poravnanja.

Ipak je Mančester siti došao do gola u 76. minutu kada je Alfa-Rupreč savladao golmana Crvene zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE