Zvezda se borila, ali Mančester siti odneo pobedu u Beogradu!

U poslednjem kolu grupe G Lige šampiona, fudbaleri Crvene zvezde su poraženi od Mančester sitija rezultatom 2:3.

Hrabro su crveno-beli delovali na početku, u nekoliko navrata su sproveli presing, ali bez ozbiljne prilike. Siti je preuzeo u nastavku inicijativu. Hvang je u nastavku tražio Bukarija, poslao loptu u prazan prostor, ali je do lopte prvi stigao golman gostiju Ortega i izbacio je glavom u aut. Ipak u nastavku gol, ali za goste.

Hamilton je primio loptu na desnoj strani, prevario je Dragovića, a onda iz nimalo lake pozicije poslao neodbranjiv udarac pod prečku gola Glazera. Nedeljković je u šesnaestercu dobro izbacio iz igre Griliša, a potom iz dobre pozicije šutirao slabijom levom nogom preko prečke.

Imao je Siti još nekolike ozbiljne šanse do kraja poluvremena, ali je rezultat ostao nepromenjen 0:1 u korist gostujućeg kluba.

U 48. minutu prva opasnost po gol Glazera, a udarac Hamiltona prošao je nekoliko centimetara pored stative Glazerovog gola. U 51. minutu sjajne šanse za Zvezdu, Ndiaje je volej udarcem pokušao da savlada Ortegu, koji je sjajno intervenisao jednom rukom, da bi nešto kasnije, golman Sitija zaustavio i pokušaj Kange sa distance.

Katai, Lućić i Mijatović zamenili su u 57. minutu Kangu, Olajinku i Ndiajea. U 62. minutu ipak novi gol gostiju, a strelac je bio Bob.

Bukari je uposlio Mijatovića, koji je prihvatio, šutirao, ali je stativa bila saveznik “građana”. Zvezda je ipak uspela da dođe do gola, In Bom Hvang se dobro kretao i posle akcije sa Osmanom Bukarijem, levom nogom savladao Ortegu za 1:2.

U 83. munutu sviran je penal za Siti, Kalvin Filips je bio siguran realizator najstrože kazne, 1:3. U 88. minutu je Mijatović imao veliki promašaj. U nadoknadi, gol za Crvenu zvezdu, Katai je bio precizan za 2:3, što je ostao i konačan rezultat meča.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lazetić pred Partizan: Imamo lepe uspomene, želimo u Evropu

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u nedelju 28. aprila od 19.30h gostuju u Beogradu ekipi Partizana u utakmici 32....

POVEZANE OBJAVE