Mrkela: Ove godine smo najviše pokazali u LŠ

Crvena zvezda poražena je sinoć i od Mančester Sitija sa 3:2 u 6. kolu Grupe G, i tako ostala na samo jedan bod u Ligi šampiona ove sezone.

Dan nakon meča sa Sitijem sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela, bio je gost televizije K1, i tom prilikom izneo je svoje utiske o ovogodišnjem nastupu crveno-belih.

– Ovo je naše treće takmičenje u Ligi šampiona. U prvom smo osvojili četiri boda, u drugom tri, a sada jedan. Ako uporedimo ta tri učešća, mislim da smo ove godine najviše pokazali, iako smo osvojili najmanje bodova. Igrali smo dobar fudbal, postavili smo neke ciljeve, a to su da budemo brži, da budemo mlađi i da budemo konkurentniji u utakmicama Lige šampiona. U svim tim aspektima smo bili dosta dobri , rekao je Mrkela gostujući na televiziji K1 i dodao:

– Primili smo najmanje golova, 15. Prve godine smo primili 17, druge 20 golova. Dali smo najviše golova, sedam, a prethodno tri, odnosno četiri. Svi parametri pokazuju da smo bili dobri, izuzev rezultatskog aspekta, gde nismo osvojili dovoljan broj bodova, a mogli smo, rekao je Mrkela.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE