Nedeljković: Najbolji smo tim u Srbiji!

Crvena zvezda je završila epizodu u Ligi šampiona i sada se okreće domaćim takmičenjima. Mladi fudbaler crveno-belih, Kosta Nedeljković je rekao da je utakmica koja očekuje njegov tim protiv Spartaka jedna od najvažnijih u polusezoni.

-Ovo je sigurno jedna od najvažnijih utakmica u Super ligi kada je reč o dosadašnjem delu sezonu, jer gostujemo dobroj ekipi u momentu kada je egal sa bodovima što se tiče večitog rivala, i samo par dana ranije u odnosu na derbi, rekao je Nedeljković, prenosi klub.

Posle završetka takmičenja u Ligi šampiona, crveno-beli se okreću domaćem prvenstvu. Prvi naredni rival biće im Spartak u Subotici, u subotu od 16 sati, a potom će u sredu gostovati Partizanu.

-Želimo da sa dva dobra rezultata odemo na pauzu, rekao je Nedeljković.

Nedeljković, koji će u subotu napuniti 18 godina, rekao je da je Liga šampiona bila veliko iskustvo za njega.

-Mislim da je čitav tim odigrao bez straha i da nam je falilo malo više sreće da se neke utakmice završe u našu korist. Sada je to iza nas, a fokus je na osvajanju titule. Najbolji smo tim u Srbiji i pokazaćemo to, zaključio je on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE