NIŠTA OD EVROPSKOG PROLEĆA: TSC razbijen u Pireju! (VIDEO)

Fudbaleri TSC-a nisu uspeli da prezime u Evropi. Po završetku grupne faze Lige Evrope izgubili su na gostovanju protiv Olimpijakosa sa 5:2. Pirejci su tako izborili učešće u nokaut fazi Lige konferencija.

Prvih 10 minuta prošlo je bez udaraca u gol i konkretnih prilika. Ni nakon 20 minuta nije bilo većih šansi. Ali odmah posle toga je u 21. minutu grčki tim poveo preko El Kabija. Najbolje se snašao nakon centaršuta Rodineja.

Potom su do poluvremena Pirejci postigli još dva gola preko Podensea u razmaku od dva minuta. Povratnik u redove Olimpijakosa prvo je bio strelac u 40. minutu.

Onda je u 42-om postigao gol za 3:0.

Tako je domaćin nakon 45 minuta imao ubedljivo vođstvo. Posed lopte je bio na njihovoj strani kao i više šuteva, a nijedan TSC-a u okvir gola.

Olimpijakos je furiozno krenuo i u drugo poluvreme. Odmah su u 47. minutu poveli sa 4:0, a strelac je bio Retsos, koji je šutirao, ali se lopta od glave golmana Ilića odbila u gol.

Ipak, srpski predstavnik je odmah postigao gol na drugoj strani. Upisao se Ifet Đakovac u sledećem napadu.

Nedugo zatim je srpski tim prepolovio prednost Olimpijakosa na 4:2. Odmah nakon isključenja Kuveljića zbog dva žuta kartona, upisao se Ćirković.

Crveno-beli iz Atine su iskoristili situaciju sa igračem više. Na 5:2 je u 68. minutu povisio El Arabi.

TSC porazom završava poslednji u grupi. Olimpijakos je treći, a Vest Hem je osvojio prvo mesto pobedivši Frajburg sa 2:0.

Olimpijakos-TSC 5:2 (3:0)

El Kabi 21′, Podense 40′, 42′, El Arabi 68′ – Ilić (ag.) 47′, Đakovac 48′

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE