Obradović posle Žalgirisa: Pobeda protiv tima koji igra odličnu košarku

Košarkaši Partizan došli su do 8. pobede u Evroligi pošto su slavili nad Žalgirisom u gostima.

Posle meča trener crno-belih Željko Obradović je čsetitao igračima svog tima, i osvrnuo se na probleme koje su imali pred ovaj meč.

Došli smo ovde sa mnogo problema pre utakmice. Poslednji trening smo odradili sa devet igrača, od kojih je junior došao da nam pomogne. Znam i da se Žalgiris pripremao bez nekih važnih igrača. Medicinski deo tima radio je veoma naporno. Doveli smo igrače i pomogli su da napravimo važnu pobedu. Bili smo bez tri igrača, isto kao Žalgiris. Tokom sezone imate veoma mnogo problema. Nije lako nikome. Kako god, mislim da smo odigrali dobru utakmicu i da smo pobedili tim koji igra odličnu košarku. Veoma poštujem način na koji igra Žalgiris i kako trener iznosi sve, imaju veoma jasne defanzivne i ofanzivne ideje. Očigledno je da bilo da je posle prvog poluvremena važno da zadržimo koncentraciju, zato što smo bili sigurni da će Žalgiris pokušati da igra agresivnije. U jednom trenutku, oni su se približili na šest poena, ali je naša reakcija tada bila veoma dobra. Ako se dobro sećam, napravili smo 8:0 i zbog toga smo kontrolisali utakmicu. Čestitke igračima na važnoj pobedi. Veoma dobra atmosfera i verujem da su igrači uživali da igraju ovde i naravno želim sve najbolje Žalgirisu, rekao je poroslavljeni trener.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MUČIO SE SA POVREDAMA: Kurtoa konačno na terenu!

Nakon remija sa Bajernom u polufinalu Lige šampiona, fudbaleri Real Madrida okreću se obavezama u prvenstvu. Sutra dočekuju ekipu Kadiza....

POVEZANE OBJAVE