Partizan saopštio važnu informaciju za navijače pre derbi

U sredu 20. decembra se igra 171. večiti derbi između Zvezde i Partizana. Domaćin je Partizan koji je objavio cene ulaznica za ovu najveću utakmicu srpskog fudbala.

Cene karata su sledeće: jug i sever 800 dinara, istok bočno 1.200 dinara, istok centar i zapad bočno 1.500 dinara, zapad centar 1.800 dinara, lože istok 5.000 dinara, lože zapad 10.000 dinara.

Treba napomenuti da svi oni koji su kupili karte za prvobitni termin utakmice (27. septembar) neće morati da menjaju ulaznice jer i sa njima će moći da uđu na stadion Partizana.

Prodaja ulaznica za sektore namenjene navijačima Partizana počinje u subotu 16. decembra od 10 časova, samo onlajn na sajtu ticketline.rs uz mogućnost direktnog plaćanja online karticom i dobijanja PDF ulaznice na mejl.

Prodaja ulaznica na blagajnama stadiona FK Partizan počinje takođe u ponedeljak 18. decembra i odvijaće se u ponedeljak i utorak u radnom vremenu od 10 do 18 časova a u sredu 20. decembra od 10 časova do početka utakmice.

Prodaja ulaznica za sektore namenjene navijačima FK Crvena zvezda počinje takođe u ponedeljak 18. decembra i to isključivo na blagajnama stadiona „Rajko Mitić“ i odvijaće se u ponedeljak i utorak u radnom vremenu od 10 do 18 časova.

Za pristalice crveno-belih namenjeni su severna tribina i sektor A na zapadu.

Meč se igra u sredu 20. decembra od 18. časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE