Reprezentacija u novoj opremi: Milionska ponuda stigla u FSS!

Fudbalska reprezentacija Srbije će se u novoj opremi početkom 2025. godine

Ugovor sa dosadašnjim sponzorom Pumom se završava krajem 2024. godine i na Terazijama uveliko pegovaraju sa novim sponzorom.

Kako prenosi Mozzart sport, obavljeni su razgovori sa svim ozbiljnijim sportskim brendovima, ali će verovatno biti potpisan ugovor sa jednim manje poznatim,a li vrlo ambicioznim.

Naime, najbolju ponudu je iznela mlada američka kompanija “Kapeli sport” koja dolazi iz SAD-a. Oni su ponudili višemilionski ugovor, a u srpski fudbal je već ušla, pošto je tehnički sponzor TSC-a iz Bačke Topole. A u Evropi sponzoriše još švajcarski Grashopers, grčki Atromitos i Ergotelis, nekoliko nemačkih niželigaša (Ahen, Duizburg…), poljski Pogon, holandski Dordreht. Od reprezentacija, Kapeli Sport sarađuje sa Barbadosom, Libanom, Trinidadom.

Ovo će biti šesti tehnički sponzor reprezentacije od 2002. godine. Nakon Adidasa, koji je naš državni tim nosio skoro tri decenije došao je Loto (2002-06), pa Najki (2006-14), potom Umbro (2014-18) i potom Puma (2018-24), koja će obući Orlove za predstojeće Evropsko prvenstvo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DOLAZI SA VOŠOM U HUMSKU: Bivši igrač Zvezde imao poruku pred Partizan

Fudbaleri Vojvodine u 3. kolu plej-ofa Superlige Srbije gostuju Partizanu. Trenutno su petoplasirani i imaju pet poena zaostatka od Radničkog...

POVEZANE OBJAVE