ZVEZDA DEFINITIVNO OSTAJE BEZ MLADOG NAPADAČA: Agent potvrdio interesovanje mnogih klubova

Nedavno se pojavila informacija da bi Crvena zvezda u svojim redovima želela da vidi osamnaestogodišnjeg napadača IMT-a Miloša Lukovića, jednog od najboljih strelaca Superlige u jesenjem delu sezone.

Navijači su pomislili da bi upravo on mogao da bude naslednik Jovana Mijatovia, koji je na izlaznim vratima srpskog šampiona, ali se ispostavilo da je to teško izvodljivo.

Luković će po svemu sudeći u inostranstvo, samo ostaje da se vidi na koju će se stranu sveta uputiti. Činilo se da će to biti sever i da je nadomak prelaska u švedski Malme, ali je njihova ponuda od 2.000.000 evra odbijena od strane kluba.

Tako su u prvi plan iskočili ruski klubovi Zenit i Spartak, za koje se očekuje da će isplatiti više, ali klub traži čak 6.000.000 evra. Zanimljivo je da se upravo pomenuti Mijatović takođe pominje kao opcija velikana iz Sankt Peterburga, paa ostaje da se vidi kako će se razvijati situacija.

Međutim, prema rečima agenta mladog igrača Bratislava Ristića, nisu jedini koji su zainteresovani. Štaviše.

Mnogi klubovi u Evropi pokazuju interesovanje, tako da će definitivno otići u zimskom prelaznom roku, uz veliku verovatnoću da će otići u evropski klub, izjavio je Ristić za ruske medije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE