Crvena zvezda se oglasila povodom poziva da igra Superligu!

Poprilično iznenađujuće je odjeknula vest koju su preneli španski mediji, da srpski šampion Crvena zvezda ima poziv od strane Real Madrida i Barselone da se priključi projektu Superlige.

Podsetimo, poduhvat najvećih klubova da se izdvoje od UEFA i naprave svoju ligu je inicijalno propao, ali španski giganti još uvek ne odustaju od njega.

Tim povodom su se oglasili povodom ovih vesti i najavili da nemaju nameru da igraju bilo koje takmičenje koje nije pod okriljem UEFA.

FK Crvena zvezda odlučno demantuje bilo kakvu povezanost sa tzv. projektom “Superlige”, i svoju budućnost vidi isključivo u UEFA takmičenjima.

Smatramo da fudbal ne može biti u okviru zatvorene lige i po tom pitanju u potpunosti delimo vrednosti koje zastupa UEFA. Crvena zvezda ima odličan odnos i sa UEFA i sa ECA. U okviru najviših organa ECA, Zvezda ima i svoje predstavnike.

Kao bivši šampion Evrope, klub svoju dalju budućnost po pitanju takmičenja na Starom kontinentu, vidi jedino i isključivo u okviru takmičenjima pod okriljem UEFA, stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE