DULJAJ NAKON NOVOG KIKSA: Postigli smo više nego što su mislili s obzirom na okolnosti u srpskom fudbalu

Fudbaleri Partizana napravili su još jedan kiks u veoma kratkom periodu, pošto su u Humskoj remizirali sa kragujevačkim Radničkim.

Svoje utiske izneo je trener Partizana Igor Duljaj.

Rezultat ne može da bude popularan, kada date tri gola, a niste pobedili. Možda bi sve bilo drugačije da je Aldo postigao gol u prvom minutu. Ipak, to ne bi smelo da bude opravdanje. Da li je ekipa pod nekim stresom ili pritiskom, ne znam. Ovakve utakmice se dešavaju. Radničkom čestitam na neverovatnoj borbi za svaku loptu. Ako ovako nastave, završiće malo više na tabeli. Ono što je simptomatično jeste to da su imali trojicu ili četvoricu igrača koji su imali po tri kartona i želeli su da čiste kartone protiv nas. Ne znam da li to da shvatim kao poštovanje prema nama ili nešto drugo. Ostvarili su cilj, a to je da Partizan danas ne pobedi i čestitam im na tome, rekao je trener crno-belih.

Prokomenarisao je i kiks Siniše Saničanina.

Šta god da kažem, uvek ću da zaštitim igrača. Greške su sastavni deo fudbala. Nije lako igraču, mislim na Saničanina. To je moja krivica, moja odgovornost za svaki loš rezultat. Sad neko može da kaže da ako si odgovoran, onda napusti poziciju trenera Partizana. To nije nikakav problem, tako da ne treba praviti veliku dramu oko svega toga, pošto smo postigli mnogo više nego što su mnogi mislili s obzirom na okolnosti koje su prisutne u srpskom fudbalu. Idemo dalje, da se borimo pošteno kako znamo i umemo, istakao je Duljaj.

Partizan je sada na dva boda zaostatka za Crvenom zvezdom, pred prvi ovosezonski Večiti derbi, koji će biti odigran 20. decembra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SENZACIJA: Brozović se vraća u evropski fudbal i to u velikana koji se želi vratiti na stare staze slave?!

Marcelo Brozović bi nakon samo jedne sezone u Saudijskoj Arabiji mogao vratiti na Stari kontinent i to u klub...

POVEZANE OBJAVE