Mijatović je Zvezdin biser: Het-trik mladog napadača za pobedu u Subotici!

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Spartak iz Subotice 1:4 u 19. kolu Superlige na krilima sjajnog Mijatovića koji je postigao čak tri gola.

Prvo poluvreme je bilo generalno bez uzbuđenja. Crvena zvezda je imala inicijativu, a prvu priliku je imala posle desetak minuta igre kada je Endijae, na asistenciju Kataija, pogodio prečku glavom sa oko pet metara od gola.

Spartak je imao jedan udarac iz daljine Glazera i nisu pokušavali ništa ozbiljnije.

Crveno-beli su do gola stigli u 26. minutu, pošto je Jovan Mijatović odlično reagovao glavom na centaršut Nedeljkovića.

U drugom poluvremenu sve je stalo u 5 minuta.

Prvo je Katai imao odličnu priliku, ali je golaman domaćih odlično reagovao. Ipak, ono što nije uspeo tad, uspeo je samo minut kasnije kada je odlično reagovao na centaršut Kange i doveo Zvezdu u vođstvo 0:2.

Kako su domaći krenuli sa centra, smanjili su rezultat. Posle auta, odbrana gostiju je bila potpuno dekocentrisana i to je iskoristio Todorovski za 1:2.

tada se pomislilo da ćemo gledati uzbudljiv nastavak meča, međutim minut posle Hvang upošljava Mijatovića koji u situaciji 1 na 1 rutinski postiže gol za 1:3.

Sve se to izdešavalao između 50. i 56. minuta.

Do kraja meča bilo je nekoliko situacija pred oba gola, ali ništa značajno i crveno-beli su poprilično sigurno sačuvali prednost. I kada se mislilo da je to konačan rezultat u nadoknadi vremena Jovan Mijatović postiže i treći gol za 1:4.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Košarkaš Studentskog centra prijavljen za NBA draft!

Mladi košarkaš Studentskog centra Luka Bogavac prijavio se za ovogodišnji NBA draft, saopštio je njegov menadžer Miško Ražnatović. https://www.sportskacentrala.com/2024/04/28/jos-jedan-igrac-mege-se-prijavio-za-nba-draft/?swcfpc=1 Bogavac...

POVEZANE OBJAVE