NOVI KIKS PARTIZANA PRED DERBI: Neverovatna greška odbrane umalo koštala poraza, Belić doneo bod (VIDEO)

Fudbaleri Partizana i Radničkog iz Kragujevca remizirali su u 19. klou Superlige Srbije, pošto je utakmica u Humskoj završena rezultatom 3-3.

Tako su crno-beli napravili drugi uzastopni kiks, nakon poraza u Nišu od tamošnjeg Radničkog, pa sada zaostaju dva boda za večitim rivalom Crvenom zvezdom, pred Večiti derbi.

Meč nije mogao da počne lošije za favorizovane domaćine.

Kalulu je promašio šansu na otvaranju meča, a onda je usledila brutalna kazna sa druge strane.

Prvo su u 7. minutu gosti iz Kragujevca poveli preko Gluščevića, koji se odlično snašao u gužvi u kaznenom prostoru.

Tu se očekivala reakcija Partizana, međutim ubrzo je usledio i drugi gol Radničkog. Na sjajan centaršut sa leve strane Adžića, a centarfor Džofri odlično reaguje i duplira prednost.

Partizan je delovao slabo i nisu uspevali da naprave značajnije šanse. Ipak, krajem poluvremena dolaze do izjednačenja.

Prvo je Saldanja u 40. minutu odlično reagovao na asistenciju Kalulua za 1:2.

A da nasmejani odu na pauzu, pobrinuo se Bibras Natho koji je odlično izveo slobodan udarac u 44. minutu.

Na početku drugog poluvremena su oba tima “razmenila” po jednu šansu, ali niko nije uspeo da povede. Potom je Čolović u 58. minutu oprobao svoj šut, ali je Jovanović lako odbranio.

Prvi je do vođstva u drugom poluvremenu došao Radnički i to posle katastrofalne greške crno-belih. Gotovo kompletna odbrana domaćih i golman Jovanović okružili su loptu ispred samog gola, kada im se Vidakov prikrao i postigao pogodak za 3-2.

Nakon toga su domaći krenuli u totalnu ofanzivu, a umesto Saničanina, koji je i najdirektniji krivac za primljeni gol, u igru je ušao Trifunović.

Ofanzivna orijentacija donela je plod u 87. minutu, kada je Belić savladao golmana Lekovića nakon povratnog pasa Saldanje. Ipak, tim Igora DUljaja nije mogao do sva tri boda.

Partizan (4-2-3-1): Jovanović – Stojković, Marković, Saničanin (od 82. Trifunović), Antić – Stjepanović, Natho (od 69. Belić) – Kalulu (od 69. Severina), Zahid, Menig (od 29. Nikolić) – Saldanja.

Radnički 1923 (4-2-3-1): Leković – Adžić, Izečukvu, Mitrović, Pecelj – Bevis, Ristić – Čolović, Viždi (od 70. Simović), Gluščević (od 62. Vidakov) – Činedu (od 78. Đurić).

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Železničar dobija petog trenera ove sezone

Kako prenosi Sportski žurnal Tomislav Sivić postaće novi trener Železničara iz Pančeva koji se nalazi u veoma teškoj situaciji kada je...

POVEZANE OBJAVE