Sferopulos pred SC Derbi: Da se fokusiramo na našu igru

Košarkaši Crvene zvezde u nedelju od 17 časova gostuju u Morači gde će igrati protiv SC Derbija.

Crveno-beli su prvi na tabeli ABA lige sa samo jednim porazom u 11 odigranih utakmica i pobeda u Podgorici je imperativ u borbi za prvo mesto u regularnom delu lige.

Trener Janis Sferopulos ističe da njegovu ekipu očekuje teška utakmica.

Očekuje nas još jedna utakmica u regionalnoj ligi protiv jako dobro organizovane ekipe koja zna šta radi na terenu. SC Derbi igra svoje mečeve sa mnogo energije na obe strane terena i u odbrani i u napadu. Moramo biti spremni za još jednu tešku utakmicu i na prvom mestu spremni i fokusirani da igramo našu igru, rekao je trener crveno belih.

Svoja očekivanja izneo je i kapiten Branko Lazić.

Dobro poznajemo ekipu Studentskog Centra, pokazali su svoj kvalitet i prošlih sezona, takođe i ove odigravši veliki broj izuzetno dobrih utakmica. Dobro organizovan čvrst tim, koji se dobro poznaje i koji ima svoje ambicije u ovom meču. Na nama je da odigramo čvrstu odbranu, da prenesemo energiju na parket i odigramo utakmicu u ritmu koji nama odgovora kako bi došli do pobede, rekao je Lazić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezdini kadeti dominantni protiv Partizana!

U velikom derbiju 25. kola Kadetske lige Srbije, fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan rezultatom 4:0. Poveo je domaćin golom...

POVEZANE OBJAVE