Obradovič pred mečeve sa Valensijom i Realom

Trener Partizana Željko Obradović saopštio je da je dobre vest pred put u Španiju na mečeve Evrolige.

Prvi rival Partizana biće Valensija, a zatim Real Madrid, a crno-beli će biti jači za centra Frenka Kaminskog, a u Španiju će da putuje i Danilo Anđušić.

– Anđušić nije trenirao, ali putuje. U Beogradu ostaju Trifunović i Avramović. Sa druge strane Kaminski je trenirao, videćemo kako će izgledati sutra. Zato u Španiju idemo sa 13 igrača. Takva je Evroliga da je potrebno 15 igrača u rosteru, nadamo se da će se povređeni igrači oporaviti. Ono što je evidentno da igrači nisu imali povrede mišića od velikog preopterećenja, već su sve mehaničke prirode od udaraca, izjavio je Obradović.

O igri svog tima trofejni trener je rekao.

– Naravno da je zadovoljstvo kada se pobeđuje, ali sa druge strane smo svesni sa ovoliko putovanja i utakmica… nemaš pravo ni da slaviš ni da se raduješ. Ono što mnogo više radije da je igramo mnogo bolje. Neke stvari smo evidentno poboljšali, pre svega skok igru i odbrnau. Uz to imamo protok lopte u napadu i igramo kao pravi tim – izjavio je Obradović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

GENERALNA PROBA RIVALA SRBIJE: Španija ostavila Portoriko na -23

Košarkaši Španije trijumfovali su protiv Portorika u poslednjem meču pred Olimpijske igre. Furija je slavila sa 107:84. Već nakon prve...

POVEZANE OBJAVE