Tavares i Mateo izneli očekivanja pred Zvezdu!

U 15. kolu Evrolige, košarkaši Crvene zvezde će dočekati ekipu Real Madrida.

Pred dolazak na duel sa izabranciima Janisa Sferopulosa, govorili su trener Reala Ćus Mateo i Valter Tavares.

-Psihički smo dobro,imamo želju, motivisani smo i samouvereni. Na fizičkom nivou, imamo problema sa igranjem mnogo utakmica, ali radujemo se još jednoj evroligaškoj utakmici. Igramo protiv ekipe koja postaje veoma jaka kod kuće. Oni su pobedili u pet od sedam utakmica koje su tamo odigrali, a mi ćemo morati da odigramo inteligentnu i strpljivu utakmicu da bismo pobedili na terenu koji nije nimalo lak, rekao je Ćus Mateo.

-Iz predostrožnosti i zbog preopterećenja nekih igrača, Rudi i Dek su pod znakom pitanja za ovaj meč. Rotiraćemo jer je ovakav raspored zaista teško izdržati. Prilagodićemo se, dodao je Mateo i potom se dodatno osvrnuo na Zvezdu.

-Fokusirani smo samo na to da pobedimo Crvenu zvezdu. U toj hali je veoma teško pobediti. Svaka utakmica je važna i cenimo tim, koji ima kvalitetne spoljne igrače. Bilo bi pogrešno razmišljati o klasifikacijama. Ono zaslužuje ogromno poštovanje od mene.

Košarkaš Reala Valter Tavares svestan je da neće biti lako u beogradskoj Areni.

-Biće to jedna od najtežih nedelja u sezoni sa tri utakmice i putovanja u Beograd i Badalonu, ali to je ono što jeste i moramo da razmišljamo samo o sledećoj i da vidimo da li možemo da ostvarimo još jednu savršenu nedelju. Uvek je zadovoljstvo igrati na ovakvom terenu protiv tima koji ima tako veliku podršku publike. Spremićemo se što bolje za pobedu. Pobeda je uvek dobra, ali cilj je dobro doći do kraja kada igrate za titulu, rekao je Tavares.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Debakl Junajteda! (VIDEO)

Mančester Junajted nastavlja sa katastrofalnom sezonom, pošto su doživeli pravi debakl na gostovanju Kristal Palasu. Tim Erika Ten Haga poražen...

POVEZANE OBJAVE