Duljaj pred derbi: Trener Partizana prokomentarisao i izjave Stamenića i Bukarija

Fudbaleri Partizana sutra od 18 časova na stadionu u Humskoj dočekuju Crvenu zvezdu, u okviru odloženog 9. kola Superlige Srbije.

Trener Partizana Igor Duljaj našao se pred novinarima uoči 171. “večitog” derbija.

-Moram da kažem da je Crvena zvezda igrala Ligu šampiona, da su doveli odlične igrače. I dok smo imali bodovni razliku, oni su i tada bili favoriti. Nismo se zanosili nekom stvarima, igrali smo od utakmice do utakmice. Igrači nemaju, niti ću im nabijati pritisak. Savetovao sam im da ne čitaju novine, da ne nabijaju sebi nervozu. Ono što moraju je da daju sve od sebe na sutrašnjoj utakmici, rekao je Duljaj.

Duljaj jeprokomentarisao izjavu Stamenića ne ulazivši u detalje, bez želje da podiže tenziju.

Odličan igrač, mlad i perspetkivan. Imaće odličnu karijeru ispred sebe, a suđenje i komentare te vrste neću da komentarišem. Bukari ima pravo da komentariše, stariji je i ima dosta utakmica u nogama, ako je rekao da će dobiti sa tri razlike, njegovo je pravo. Hrabro je sportski, fudbalski i legitimno to reći i niko nema pravo da se ljuti na ono što je neko rekao iz Zvezde. Tamo je Dragović kojeg iskreno poštujem. Znamo se još iz Kijeva kada sam bio pomoćnik u Šahtjoru, a on igrao za Dinamo. Izuzetno kvalitet igrač i čovek. Po gradu viđam i Mijatovića, razmenimo po koju reč. Nema potrebe da se diže tenzija, ovo treba da bude sportska priča i da ne bude tenzija, pa da posle utakmica pružimo ruku jedni drugima, bez obzira na rezultat, smatra Igod Duljaj.

Postoje i kadrovski problemi u Partizanu.

– Nažalost, Kanute se povredio protiv Radničkog iz Niša i od tada nije u trenažnom procesu. Dva igrača sada imaju temperaturu, ne bih da ih imenujem, to je normalno za ovo godišnje doba, ne znam da li će da se oporavde do sutra. Posle treninga mogu da vidim na koga računam, jutros su mi se javila dva igrača, imaju temperaturu, nisu u mogućnosti da igraju. Neću tražiti od igrača da dođu na trening sa temperaturom, ne pada mi na pamet. Kanute neće biti sigurno.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Otkazan sastanak upravnog odbora Partizana

Sednica Upravnog odbora FK Partizan, koja je trebalo da bude održana danas, otkazana je u poslednjem trenutku. Kako javlja Kurir,...

POVEZANE OBJAVE