Stojić: Duljaj je iscedio iz Partizana sve što je mogao

Sutra od 18 časova na stadionu Partizana crno-beli dočekuju svog največeg rivala Crvenu zvezdu. Crveno-beli su trenutno prvi i imaju dva boda više od Partizana.

Svoja očekivanja pred taj meč izneo je nekadašnji golman Partizana, Ranko Stojić.

-Ubeđen sam da im u klubu ovih dana pričaju šta je derbi, koliko je važan, da igračima Zvezde objašnjavaju koliko je bitno pobediti u derbiju. Međutim, nisam siguran da će neko od stranaca da se probudi u sredu ujutro i kaže: “Uh, danas je važna utakmica sa Partizanom”. S druge strane, domaći igrči će sigurno imati taj osećaj, jasan je Stojić.

Prema kladionicama Zvezda je favorit protiv Partizana.

-U kvote se ne razumem, osim što mi je jasno da bi one trebalo da budu pokazatelj kakav je trenutni odnos snaga dva kluba. Znači, da se kojim slučajem derbi igrao pre mesec dana, kvote bi bile ujednačene. Jeste Zvezda favorit, ali ne vidim da je tolika razlika. Pritom, to je derbi, trenutak inspiracije, može jedan detalj da odluči pobednika, pitanje je kakav će ko imati dan, mnogo faktora utiče. Ne verujem da je baš tako velika razlika“,kazao je Stojić i dodao:

Zvezda ima kvalitetniji tim. Mora se priznati da je Duljaj iscedio iz Partizana sve što je mogao. Verovatno su igrači iscrpljeni, pitanje je koliko još mogu da se bore i da pruže. Zvezda se diže, u boljoj je formi sad nego pre mesec dana i recimo da je bliža pobedi“, zaključio je on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Železničar dobija petog trenera ove sezone

Kako prenosi Sportski žurnal Tomislav Sivić postaće novi trener Železničara iz Pančeva koji se nalazi u veoma teškoj situaciji kada je...

POVEZANE OBJAVE