Zvezda nemoćna: Real srušio crveno-bele u Areni!

U okviru 15. kola Evrolige, košarkaši Crvene zvezde su poraženi od Real Madrida u Beogradu rezultatom 58:72.

Crveno-beli su dobro ušli u meč, Lazić, Hanga i Mitrović su pogađali i poveo je srpski klub. Imala je Zvezda prednost od 11:5, ali zatim nakon tajm-auta, tri trojke Madriđana. Na kraju prve deonice, rezultat je bio 20:20.

U drugoj deonici potpuno druga priča, Real je dodao gas i napravio veću prednost. Deset brzih poena postigao je francuski centar Poirije. Sa druge strane, Zvezdu je u životu držao Teodosić koji je dao 11 od 13 poena Zvezde u drugoj četvrtini. Puna kontrola meča do kraja prvog poluvreman, a na poluvremenu je rezultat bio 34:45 u korist gostujućeg tima. U

Laka serije gostiju 4:0 za beg na 49:34 međutim Zvezda je odgovorila trojkom Hange i Lazićevim polaganjem.

Jago i Hanga su promašili dve otvorene trojke prethodno. U drugom poluvremenu, Real je pokazao zašto je prvak Evrope. Otišli su lako na plus 15 i tu prednost bez poteškoća sačuvali. Na kraju treće deonice je bio rezultat 45:61.

U poslednjon deonici nešto sporiji ritam Reala, Zvezda ni najlošiji period igre rivala ne umela da iskoristi. Nedović je pogodio trojku ali je i promašio čitav obruč prilikom narednog pokušaja. Međutim, u laganom ritmu zahvaljujući najviše Hezonji, Real je održavao prednost i rezultat je na kraju meča bio 58:72.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Povratak na mesto uspeha: Šakota po četvrti put u AEKU

Dragan Šakota nastavlja sa neverovatnom trenerskom karijerom. Ponovo se vraća u GrčKu, na mesto najvećeg uspeha - AEK. Trenirao je Paok,...

POVEZANE OBJAVE