Kampaco: Imamo snažnu vezu, došao sam u Zvezdu da igram košarku, otišao sa mnogo prijatelja

Košarkaš Real Madrida, Fakundo Kampaco je u utakmici protiv Crvene zvezde dočekan sa oduševljenjem domaćih navijača.

Za kratko vreme se uvukao pod kožu navijača, kao retko koji stranac. Zato je dobio ovacije, kakve malo ko dobije od navijača Zvezde.

-Bilo je neverovatno, bio je neopisiv osećaj. Nisam očekivao, nisam očekivao toliko emocija. Dok sam bio ovde, samo sam pokušavao da dam celog sebe kada sam na terenu. Mislim da se to dopalo ljudima. Nisam očekivao, ali sam veoma zahvalan na tome.

Dok je davao izjavu za naš portal, redom su prilazili nekadašnji saigrači. Pozdravljao ih je na čistom srpskom.

-Pre, za vreme, posle, razgovaram sa bivšim saigračem svaki put u utakmici. Šalimo se za vreme utakmice, posle utakmice, pre utakmice. Iskreno, kvalitet ovog tima je poseban, ne pričam samo o košarci. Imamo snažnu vezu. Došao sam u Zvezdu da igram košarku, a otišao sa mnogo prijatelja.

Od kluba je dobio nekoliko poklona.

-Mnogo mi se sviđa. Želim da ih ponesem, ali ne znam kako. Ne znam da li će stati u avion, ali želim da ih stavim u svoju sobu.

Imao je samo reči hvale za aktuelni tim Crvene zvezde Meridianbet.

-Imaju odličan tim. Veoma su opasni na svim pozicijama. Znaju kako da igraju košarku. Srpski momci već dugo igraju zajedno, mogu da se razumeju u pogledu. Evroliga je veoma konkurentna ove sezone, tako da morate da budete na 100 posto ako želite da pobedite. Ovde je teško pobediti. Moraće da ostanu zajedno u lošim i dobrim trenucima i da nastave da igraju čvrsto.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Debakl Junajteda! (VIDEO)

Mančester Junajted nastavlja sa katastrofalnom sezonom, pošto su doživeli pravi debakl na gostovanju Kristal Palasu. Tim Erika Ten Haga poražen...

POVEZANE OBJAVE