Sferopulos izneo očekivanja pred Makabi, pomenuo Nejpira

Košarkaše Crvene zvezde očekuje još jedan meč u Evroligi. Ovog puta gostuju u Pioniru ekipi Makabija, a pred ovaj meč trener crveno-belih, Janis Sferopulos je izneo očekivanja.

-Igramo protiv Makabija, ali na terenu koji je domaći. Imaju pet pobeda i tri poraza, nalaze s eu vrhu tabele i bore se za plej-of. Za nas je ovo veoma važna utakmica, posle reala želimo da pokažemo reakciju. Želim da vidim što više igrača uključenih u borbi za pobedu. To je naš cilj – da svi zajedno budemo spremni da se borimo za pobedu, rekao je Janis Sferopulos, trener Crvene zvezde pred duel sa izraelskim timom.

Grčki stručnjak je upitan i za situaciju sa Šabazom Nejpirom koji se oglasio na društvenim mrežama i aludirao na Sferopulosa uputivši mu poruku da priča istinu pred kamerama.

-Nisam video, nisam na društvenim mreža, imam samo Tviter, koji služio za moje komentare. Nemam više šta da kažem od onog što sam rekao na konferenciji, rekao je Sferolulos.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Avramović pred Budućnost: Veoma zahtevan meč

Košarkaši Partizana sutra igraju drugu utakmicu polufinala plej-ofa ABA lige protiv Budućnosti u Podgorici. Svoja očekivanja pred taj meč izneo...

POVEZANE OBJAVE