Zašto je broj 8 danas važan za večite rivale i kome će na kraju doneti sreću?

Izaberi stranu i prognoziraj pobednika „večitog derbija“!

Posle višemesečnog odlaganja, na redu je novi „večiti derbi“. Za sam kraj ove uzbudljive fudbalske godine stiže praznik srpskog fudbala, a ono što je posebno interesantno jeste što je razlika na tabeli svega dva boda.

To nas navodi da se nadamo uzbudljivom meču i velikoj borbi za tri boda, ali crveno-bele navodi i na razmišljanje o vrlo dugoj negativnoj seriji. Naime, fudbaleri Crvene zvezde ne znaju za pobedu u Humskoj gotovo osam godina!

Zvuči neverovatno, kada se uzme u obzir to da je tim sa „Marakane“ već dugo redovni učesnik evropskih takmičenja, kao i šampion Srbije, ali crno-beli su na domaćem terenu „pali“ još davne 2016. godine. Bio je to 150. “večiti derbi”, a pobedu crveno-belima golovima su doneli Luis Ibanjez i Ugo Vijeira, a od tada je odigrano još osam mečeva na Partizanovom stadionu, ali bez trijumfa Crvene zvezde.

Da li će Barak Bahar uspeti ono što nisu recimo Vladan Milojević i Dejan Stanković? Ili će izabranici Igora Duljaja preboleti nedavni kiks protiv Radničkog i ponovo, osmu godinu zaredom, odbraniti crno-belu tvrđavu?

Odgovore na sva pitanje saznaćemo večeras oko 20 časova, a do tada – ono što je sigurno jeste da bez obzira na ishod meča možete profitirati ako se kladite u Meridianu!

Sportska kladionica Meridian sve novoregistrovane igrače časti fantastičnim BONUSOM DOBRODOŠLICE od 4.000 dinara i to POTPUNO BESPLATNO!

Sve što je potrebno jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, verifikujete svoj nalog i preuzmete sjajan bonus, a na istoj adresi vas čeka i SPECIJAL IGARA i NAJVEĆE KVOTE za sve igre!

POBEDA SA RAZLIKOM:
1 sa 1  kvota 5.60
1 sa 3+ kvota 26
2 sa 2 kvota 6.00
X kvota 3.85

POSLEDNJI GOL:
1 – kvota 2.45
2 – kvota 1.70
X – kvota 12

Sve je spremno za novi praznik fudbala – kladi se u Meridianu i budi uvek na dobitku!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA liga donela odluku: On je najbolji trener elitnog takmičenja

Trener košarkaša Oklahome Mark Dagnolt proglašen je za najboljeg trenera u NBA ligi, objavilo je to takmičenje. Dagnolt je predvodio...

POVEZANE OBJAVE