Izraelski mediji tvrde: Baharu se duguje, Zvezda mu nije rekla da je otpušten

Crvena zvezda je odlučila da otpusti izraelskog trenera Baraka Bahara posle samo 6 meseci koje je proveo u najvećem srpskom klubu.

Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić je rekao da će klub nastaviti da plaća Baharov ugovor, koji je aktivan još dve i po godine, dok on ne nađe novi angažman.

Ipak, izraelski portal “One” tvrdi da se Baharu i njegovom stručnom štabu duguju još dve plate, a da mu klub nije ni uručio zvaničan otkaz. Razlog je što bi se automatski aktivirala klauzula oko isplaćivanja ostatka ugovora.

Metoda se čini jasna. Otpušten preko medija i time izvršio pritisak na osoblje da prihvati odluku. Ni povratak u Izrael neće biti momentalan. Na primer, trener golmana Gaj Vajzinger je u Beogradu sa celom porodicom, deca su tu i moraće da ih izvede i onda se vrati u Izrael. Baher i Šarafti su stigli bez porodica, pa će na putu za Izrael samo morati da spakuju kofere, navodi se u tekstu izraelskog portala.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KRAH KAVALIRSA: Samo 10 poena za četvrtinu, Medžik ubedljivo do izjednačenja! (VIDEO)

Košarkaši Orlanda poravnali su na 2-2 protiv Klivlenda u prvoj rundi plej-ofa istočne konferencije NBA lige. Ponovo su bili...

POVEZANE OBJAVE