Lazetić pred Napredak: Da na pauzu odemo raspoloženi

Fudbaleri TSC u petak 22. decembra od 17h,  na svom stadionu TSC Arena, dočekuju ekipu Napretka iz Kruševca, u odloženom 9. kolu Superlige, sigurni da će pobedom završiti jesenji deo prvenstva.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić je pred meč sa Napretkom rekao da se ekipa pripremila kao i za svaki drugi, analizom protivnikove igre. Naglasio je da su igrači spremni i u dobrom momentu, kao i da žele polusezonu da završe pozitivnim rezultatom.

U osvrtu na protivnika, Lazetić je rekao:

Tim koji u Lučanima pobedi Mladost, tako što vodi sve vreme i postigne gol u poslednjim minutima, će sigurno u Bačku Topolu doći puna samopouzdanja i elana. Imaju iskusnog trenera koji zna da pripremi utakmicu i ekipu.  Ja lično imam loš učinak protiv njega, stalno nas „prevari“, pobedi ili igramo nerešeno. Moramo da budemo koncentrisani, pogotovu jer je ovo poslednja utakmica ovog dela sezone i da svi žele na pauzu da odu  pozitivno raspoloženi.  

Lazetić je dodao da u ovom trenutku može da sumira samo kalendarsku godinu, koja je za TSC po svemu bila istorijska.

Imaćemo vremena da analiziramo sve dosadašnje utakmice, ali zadovoljan sam. Spremili smo se za turbulentnu sezonu, bili opterećeni Evropom i pribojavali se da ćemo zbog toga zaostajati u trci za vrh tabele. Strepeo sam da ćemo morati da ga osvajamo tek u prolećnom delu. Ipak, uspeli smo da se pozicioniramo na izvanredno mesto na tabeli koje je svim ekipama cilj, rekao je Lazetić i dodao:

Zadovoljni smo, ali ne i zadovoljeni. Ekipa je cele godine bila fantastična, svako bi poželeo takvu. Možda smo mogli više i bolje, ali moglo je i lošije. Meni je važno što smo sve vreme bili na maksimumu, što su igrači igrali fudbal kakav smo ja i stručni štab želeli. Uvek smo kroz dobru igru pokušavali da dođemo do rezultata. Ponosan sam na momke i sve što smo postigli i veoma motivisan za ono što nam predstoji dogodine. Verujem da ćemo sa istim elanom igrati protiv Napretka i da će nas takvo raspoloženje pratiti i tokom pauze. Za nas je ova utakmica, poput prve ili one poslednje prvenstvena, podjednako važna i doživljavamo je kao korak ka cilju koji smo sebi postavili. Ne opuštamo se, spremni smo i motivisani da nastavimo ovako, da pobedimo, napravimo dobar uvod za pripreme i da u sledećoj polusezoni budemo još bolji, zaključio je trener TSC-a.

TSC trenutno zauzima 3. mesto na tabeli sa 36 bodova, dok je Napredak je 13.  sa 20.  bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lazetić zadovoljan nakon pobede: To je za moje igrače velika stvar

Fudbaleri TSC-a pobedili su Partizan rezultatom 2:1 u okvikru 32. kola Superlige Srbije u Humskoj Nakon pobede svoje viđenje utakmice rekao je trener...

POVEZANE OBJAVE