NEMA ČEKANJA: JEDAN KLIK JE DOVOLJAN I NOVAC JE TVOJ!

Kako do najbrže do svog novca? Rezerviši isplatu u Meridianu i preuzmi dobitak bez ikakvog čekanja!

Kada posetite Meridian jasno je da ste u potrazi za najboljom zabavom u regionu. Od najboljih slot igara, preko ruleta, live dealer igara, igrica, kvizova ili sportskog klađenja, ponuda je najbolja na Balkanu.

Ali, ako već odaberete MESTO NAJBOLJE ZABAVE, treba da znate da vas očekuje NAJBRŽA ISPLATA VAŠEG DOBITKA, kao i mnogo bonusa za online klađenje!

Ono što ovu kladionicu posebno odlikuje jeste mnogo načina uplata depozita, kao i brojne lokacije širom Srbije, ukoliko se odlučite da deponujete putem Meridianove mreže partnera.

Spisak lokacija možete pogledati OVDE, a ono što je još važno jeste da vas na uplatu prvog dnevnog depozita čeka i 50% bonusa na uplatu! Minimalna uplata depozita je 1.000 dinara, a da biste ostvarili pravo na bonus potrebno je da kompletan iznos depozita izvrtite na slot, live dealer ili poker ponudi.

Ukoliko ne želite da čekate VAŠ NOVAC, Meridian je pravo mesto za vas! Jednim klikom ćete rezervisati isplatu koju možete preuzeti par trenutaka nakon toga.

Na raspolaganju vam je nekoliko načina isplate koji su prilagođeni svim tipovima igrača. Isplatu možete izvršiti na vaš tekući račun (instant isplata na sajtu), na lokacijama Payspot platne institucije, putem Pošte Srbije, preko Skrill-a ili u najbližoj Meridianbet kladionici.

Stoga, ako još uvek niste, pravo je vreme da kreirate korisnički nalog u Meridianu. Odmah nakon REGISTRACIJEna vaš nalog stiže 6.000 DINARAkoje možete iskoristiti na slot igre i sportske tikete.

Uživajte u novogodišnjim čarolijama, samo u Meridianu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE