Sferopulos: Borili smo se za svaku loptu

Trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos je bio zadovoljan nakon pobede crveno-belih nad Makabija.

Crveno-beli su ostvarili prvu pobedu na gostovanjima ove sezone i to u hali “Aleksandar Nikolić” gde svoje mečeve igra tim iz Tel Aviva.

-Čestitam našim igračima na pobedi. Borili smo se za svaku loptu. Igrali smo dobro i u napadu i u odbrani. Imali smo mnogo igrača koji su učestvovali. To je razlog što smo pobedili. Makabi je veoma dobar atletski tim, ali smo večeras pokazali dobru igru u odbrani i učestvovanje svih igrača ofanzivno. Na kraju smo kontrolisali igru i pobedili smo. Moramo da nastavimo i da se borimo zajendo. Za mene lično, ovo je bilo posebno jer sam se prvi put suočio sa Makabijem od odlaska. Želim im sreću, rekao je Sferopulos.

Crveno-bele je do pobede predvodio sjajni Miloš Teodosić.

-Miloš je bio neverovatan. Znamo njegov talenat i veštine. Kreirao je za druge i zaslužio je zaslgue za ovu pobedu. Košarka je timska igra. Mislim da su svi učestvovali. I Lazić koji je napravio pet faulova je bio veoma bitan, objasnio je Grk i dodao:

-Mnogo čudnih stvari večeras. Treniramo u mnogo hala, nekad u Areni, nekad ovde. Mnogo čudnih stvari se dešavalo.

Upitan je i da li je odlazak Šabaza Nejpira zbližio tim i doveo ga do ove pobede.

Ako mislite tako, ne znam koji je razlog. Sigurno da su svi igrači želeli pobedu i dobili smo je zajedno. Borili smo se da bismo do toga stigli, zaključio je Sferopulos.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE