Duljaj o Željku Obradoviću i pobedi nad Zvezdom

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj gostovao je na TV Prva dva dana nakon velike pobede u “večitom” derbiju.

Njegov tim savladao je najvećeg rivala rezultatom 2:1, a Duljaj kaže da se utisci još nisu slegli.

-Utisci se još nisu slegli, nismo imali priliku da odgledamo utakmicu. Juče sam odgovarao na poruke i pozive prijatelja koji su čestitali. Još nisam ni svestan da se polusezona završila i da smo pobedili Crvenu zvezdu. U narednom vremenu ću imati priliku da analiziram celu polusezonurekao je Duljaj.

Trener Partizana je emotivno doživeo pobedu nad najvećim rivalom.

-To su emocije. Čovek ne može da ih sakrije. To je legitimno, svi smo mi ljudi. Ja tek posle utakmice vidim na koji način se radujem. Ali ne želim da ponižavam nikoga. Ja samo pokazujem ljubav prema Partizanu, igračima, navijačima koji su tu da nas podrže. Ja sam rekao šta ja tražim, a to je da je disciplina baza svega u životu, a ne samo u sportu. Da budemo otvoreni jedni prema drugima. Tražio da me ne zovu nikakvim misterom, mogu Duki, šefe, kako god. Važno je samo da smo otvoreni jedni prema drugima. Napravili smo zajedništvo, svlačionicu, što je izuzetno važno. Postoji ekipa igrača koji drže svlačionicu na okupu i odradili su veliki deo posla za mene.

O najboljem košarkaškom treneru Željku Obradoviću, Duljaj je rekao.

-Imam veliku želju da sednem i popričam sa njim. Sedeo sam blizu i bilo me sramota da mu se obratim tokom utakmcie. Gledao sam kako komunicira sa igračima, kako vodi utakmicu. Kad je neko devet puta bio prvak Evrope govori ko je Željko Obradović.

Partizan je prvi deo sezone završio na prvom mest i ima bod više od najvećeg rivala.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

De Laurentis neće da ulaže veliki novac, umesto Kontea stiže trener koji “ne talasa”

Napoli je bio na ivici dogovora sa Antoniom Konteom koji je trebao da potpiše ugovor vredan 8 miliona evra...

POVEZANE OBJAVE