Bogdanović o Zvezdi: Koliko su samo novca slupali i pogrešnih igrača kupili

Bivši fudbaler Rade Bogdanović bio je gost u emisiji “Jutro” na Prva TV, gde je govorio o aktuelnim temama.

On je prokomentarisao 171. večiti derbi, gde je Partizan savladao Crvenu zvezdu rezultatom 2:1 na svom terenu.

-Derbi je bio negledljiv, sem borbenosti. Imaju loš kvalitet i jedni i drugi. Ja razumem Partizan i igora Duljaja, nije prošao dobro te pripreme sa ekipom, Partizan ima lošem kvalitet organizaciono. Duljaj je izuzetno dobar i perspektivan trener, sam je na vetrometini. Sam priča i sam se bori, niko ne stoji iza njega. To je uspeh tri puta veći u nečijim očima nego kod ostalihzapočeo je Bogdanović.

Bogdanović smatra da je Zvezda nije pogodila sa pojačanjima ove sezone.

-Koliko su samo novca slupali i pogrešnih igrača kupili. Da ih je neko platio da kupe pogrešne, ne bi to uspeli, rekao je Bogdanović i dodao:

-Vi kupite Šefira, koji je u Turskoj igrao fudbal, a zamisli ispred očiju Fenerbahčea, Bešiktaša i Galatasaraja. Oni u njemu nisu videli kvalitet. Fener je uzeo Džeka u 37 godina pre njega. Ja bih voleo da mi neko kaže ko ga je predložio Zvezdi i doveo. Oni se jako puno pate. Njihov način kupovine mi je jako čudan.”

Bogdanović je prokomentarisao i Kangu.

Imate Kangu, dokazanog da se rodio nakon smrti rođene majke četiri godine, i onda mu Crvena zvezda daje u 36 godina novi trogodišnji ugovor. Objasnite nam u čemu je fora, pita se Bogdanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE