Čukarički se raspucao i iskoristio kiks TSC-a da mu se približi, Lukovićeva majstorija nedovoljna za pobedu (VIDEO)

Danas su odigrane poslednje tri utakmice odloženog 9. kola Superlige Srbije, kojima je kompletirana jesenja polusezona.

Najviše razloga za radost imali su fudbaleri Čukaričkog, koji su na Banovom brdu savldali Mladost sa 3-0.

Na poluvremenu su vodili sa 2-0, posle golova Endiaja u 7. i mladog Mihajla Cvetkovića u 43. minutu. Kod oba pogotka je asistent bio Luka Adžić. Igor Miladinović je postavio konačan rezultat u 70. minutu.

Iako nije krenuo dobro, Čukarički prvi deo sezone završava na četvrtom mestu sa 29 bodova, doduše čak 8 manje od trećplasiranog TSC-a i 17 od drugoplasirane Crvene zvezde.

Međutim, TSC je propustio priliku da se dodatno učvrsti na trećem mestu i da prednost u odnosu na prvog pratioca bude dvocifrena. Tim sa severa je na svom stadionu remizirao sa Napretkom, pošto je duel završen rezultatom 1-1.

Domaćin je vodio na poluvremenu golom Uroša Milovanovića već u 9. minutu, kada verovatno mnogi nisu očekivali ishod kakav se desio na kraju. Ipak, Đorđe Jovanović je u 61. minutu poravnao i postavio konačan rezultat.

Posle velikih pobeda nad Novim pazarom i Čukaričkim, niz IMT-a je prekinut u Ivanjici, gde je duel sa domaćim Javorom takođe završen rezultatom 1-1.

Vodili su gosti na poluvremenu zahvaljujući golu Miloša Luković u 34. minutu, čemu je prethodio majstorski potez kojim se oslobodio svog čuvara. On je tako još jednom potvrdio potencijal i pitanje je samo u kom evropskom klubu će zaigrati u drugom delu sezone, a IMT očekuje veliki profit.

Ovog puta ipka njegov gol nije bio dovoljan za trijumf, pošto je Petar Gigić doneo izjednačenje u 60. minutu, nakon čega su mreže sa obe strane mirovale.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEDOVOLJAN TRIPL DABL JOKIĆA: Lejkersi prekinuli crni niz protiv Denvera! (VIDEO)

Košarkaši Denvera nisu uspeli da iskoriste prvu meč loptu za plasman u polufinale zapadne konferencije. Lejkersi su posle 11 uzastopnih...

POVEZANE OBJAVE