POVEĆAJ NIVO ADRENALINA NA MAKSIMUM: Uživaj predstojećeg VIKENDA i preuzmi POKLON!

Zaigraj Expanse Studios slotove i preuzmi svoju dozu poklon spinova!

Ako još uvek razmišljate šta raditi predstojećeg vikenda imamo odličnu ideju! Subota i nedelja pred nama su rezervisane za promociju VIKEND ADRENALINA koja se odvija ekskluzivno u MERIDIANU!

Spektakl donosi pregršt POKLON SPINOVA, izborite se za svoj deo.

Potrebno je samo da uživate uz slot igre popularnog provajdera Expanse Studios. Podesite svoje uloge na 20 DINARA po spinu, neka zabava počne.

Svaki dobitan spin vam donosi određeni broj poena kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača. Nagrade će osvojiti 20 najboljih na listi, a POBEDNIK ove vikend avanture može uživati uz 500 POKLON SPINOVA na super popularnoj igri Pinata Loca.

Ne propustite najluđu vikend zabavu, samo u Meridianu!

Da stvar bude bolja, od sada vas u Meridianu očekuje i EPIC JACKPOT! Pitate se kako do njega? Potrebno je da se zabavite uz bilo koju igru iz sekcije “slotovi” na sajtu meridianbet.rs! Džekpot puca između 20 i 26 MILIONA DINARA!

Možda si baš ti naš sledeći MILIONER!

REGISTRUJTE SE U MERIDIANU, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 6.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sferopulos nakon pobede u derbiju prokomentarisao utakmicu i otkrio kada će biti poznato stanje Topićeve povrede

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan u prvoj utakmici finalne serije ABA lige, u veoma neizvesnoj utakmici koju su...

POVEZANE OBJAVE