FMP jedva prekinuo niz poraza protiv Mornara, zablistao povratnik!

Košarkaši FMP-a savladali su Mornar u Baru sa 77-75, u 13. kolu regionalne ABA lige, na taj način prekinuvši seriju od šest uzastopnih poraza!

Ovo je ujedno bila i prva pobeda otkako je na klupi tima iz Železnika Stevan Mijović, koji je zamenio Nenada Stefanovića.

Prvo poluvreme bilo je ujednačeno, s tim da je domaćin vodio većim delom drugog perioda. Srpski tim se međutim odlepio serijom od 9 uzastopnih poena na kraju treće deonice, a početkom poslednjeg dela došao i do dvocifrene prednosti.

Međutim, Mornar je uspeo i da preokrene i povede sa 72-71, pa se odlučilo u neizvesnoj završnici, košem Vojislava Stojanovića.

Povratnik u redove Pantera je bio i najefikasniji na utakmici sa 22 poena, uz 5 skokova i 2 asistencije. Votson je upisao 15, a Beson poen manje.

U poraženom sastavu poenterski se najviše istakao Veters sa 18 poena, ali i dabl-dabl učinkom, jer je zabeležio i 13 skokova.

U sledećem kolu FMP će gostovati Krki u Novom Mestu, a Mornar imati daleko teži zadatak, jer mu u goste dolazi Partizan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA OBNOVIMO GRADIVO: Da li je počela Olimpijada ili Olimpijske igre?

Večeras je u toku ceremonija svečanog otvaranja 33. modernih letnjih Olimpijskih igara, koje se održavaju u Parizu. Upravo tako...

POVEZANE OBJAVE