HAOS U REDOVIMA BUDUĆNOSTI: Žakelj izgubio ubedljivo od bivšeg tima, navijači napali igrače (VIDEO)

Košarkaši Budućnosti nastavljaju sa lošim rezultatima i nakon smene trenera i dolaska na klupu Andreja Žakelja.

Upravo je bivši Žekeljov tim Studentski centar danas iznenadio Budućnost u podgoričkom derbiju u Morači, slavivši sa 94-82.

Da je atmosfera u redovima učesnika Evrokupa nezdrava, svedoče i događaji koji su usledili nakon poraza. Kako navode podgoričke “Vijesti”, nekoliko navijača je imalo nameru da uđe na parket i obračuna se sa igračima i stručnim štabom, ali su ih u tome sprečili obezbeđenje i policija. Ipak, neki su uspeli da prođu i stignu do svlačionice Budućnosti, kada je došlo do verbalnog sukoba Brendona Pola sa njima.

Bivši centar Budućnosti Kenan Kamenjaš bio je najzaslužniji za pobedu sa 26 poena, 9 skokova i 2 asistencije, dok je Andrija Slavković zabeležio 20 poena i 4 uhvaćene lopte. Poput Kamenjaša, nadomak dabl-dabl učinka bio je i Mirković sa 17 poena i 9 skokova.

U poraženom sastavu najefikasniji bio je reprezentativni plej Igor Drobnjak sa 13 poena, uz 4 skoka i 2 asistencije, dok su Ferel i Vilijams upisali po 12 poena, s tim da je Vilijams imao dabl-dabl jer je uhvatio uz to i 11 lopti.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Duljaj: Nisu to sitne greške, to su velike greške

U okviru 32. kola Superlige Srbije fudbaleri Partizana su na svom terenu izgubili od TSC-a rezultatom 2:1. Nakon poraza svoje...

POVEZANE OBJAVE