Obradović pred Zadar: Divna vest za košarku

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović je istakao zadovoljstvo zbog toga što će njegov tim u narendom kolu ABA lige igrati pred punim tribinama dvorane “Krešimir Ćosić”.

Crno-beli putuju u Zadar, gde će u nedelju od 17 časova odmeriti snage sa istoimenim klubom u okviru 13. kola regionalnog takmičenja.

Utiske je izneo trener aktuelnog šampiona Regionalnog takmičenja, Željko Obradović.

-Divna vest za košarku je što će dvorana biti ispunjena do poslednjem mesta. Zadar je ekipa koja igra na specifičan način, igra sa mnogo energije, agresivnosti, nastoji da stigne do poena iz tranzicije. Imaju istog trenera, gotovo isti sastav kao i prošle sezone. Nemamo vremena za pripremu utakmicu, očekuje nas zahtevan posao na putu ka cilju. Zadar je poznat kao klub koji je oduvek imao izvanredne navijače i ljude koji poznaju košarku, rekao je Obradović.

Osvrnuo se i na sopstvene navijače.

-Ovo što ima Partizan jedinstveno je u Evropi. Ispunjena dvorana do poslednjeg mesta i uvek preko dvadeset hiljada ljudi. Pritom nas prate i na gostovanjima. Odanost navijača prema klubu je fantastična, to se može uporediti sa odanošću Zadrana prema svom klubu. Pozdravljam sve navijače Zadra, uvek se lepo osećam u Zadru, zaključio je Obradović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE