POSTANI KRALJ KLAĐENJA: Liverpul i Inter na velikom ispitu – ovo je tiket za tvoj dobitak!

Prethodnih dana uživali smo u utakmica fudbalksih kupova širom Evrope, videli neka iznenađenja, a sada je vreme za nastavak nacionalnih šampionata i novo fudbalsko uzbuđenje.

Fudbaleri Liverpula ostvarili su plasman u polufinale EFL Kupa, ali neprijatno nas je iznenadio Inter, koji je eliminisan u Kupu Italije. Da li će se Inzagijevi izabranici iskupiti za poraz od Bolonje – ostaje da vidimo, ali nema sumnje da nas čeka pravi fudbalski spektakl kako u Italiji, tako i u Engleskoj i Španiji…

U to ime, sportska kladionica Meridian donosi sjajan bonus dobrodošlice za sve novoregistrovane igrače i fudbalske fanatike – 6.000 dinara stiže na vaš račun odmah nakon registracije!

Uz samo nekoliko klikova možete kreirati i verifikovati svoj nalog, a onda na vaš račun stiže 6.000 dinara bez obaveze da deponujete svoj novac!

Možete ga iskoristiti na sportske tikete, kao i na slot igre, a ako se najpre odlučite za sport – donosimo vam nekoliko predloga za klađenje:

Liverpul – Arsenal, kec 2.40

Roma – Napoli, dvojka 2.50

Inter – Leće, kec 1.25

Atletiko Madrid – Sevilja, kec 1.55

Totenhem – Everton, kec 1.80

Tiket za dobitak je pred vama, ali čak i ako krene po zlu možete iskoristiti brojne opcije kako biste osigurali svoj dobitak, kao što su „Turbo cash“, „Money back“, „Naplati promašaj“Sve to vas čeka u Meridianu – kladionici od poverenja!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Spektakl u Njemačkoj se bliži – sa Meridianom do EURA!

Istorijsko ljeto se bliži! Kulminacija istog biće Olimpijske igre u Parizu, a prije Igara očekuje nas Evropsko prvenstvo u...

POVEZANE OBJAVE