Poznati detalji ugovora Džejlina Smita i Partizana!?

Juče se pojavila vest da će Partizan pojačati američki bek Džejlin Smit koji je na izlaznim vratima Virtusa.

Izraelski novinar Arel Ginsberg iznosi informacije o saradnji Smita i Partizana, koja bi uskoro trebalo da bude ozvaničena.

Ugovor bi trebalo da bude potpisan do kraja tekuće sezone, uz mogućnost da se produži sve do leta 2025. godine. Ukoliko bi Smit ubrzo i formalno postao igrač Partizana, mogao bi da nastupa u Evroligi od 18. kola, što znači da ne bi zaigrao protiv bivšeg tima Virtusa, koji u četvrtak gostuje Partizanu u “Štark areni”.

Prepreka eventualnoj saradnji Partizana i Smita mogla bi da bude činjenica da je Amerikanac klijent agencije “Beobasket”, sa kojom crno-beli ne sarađuju otkad je Jam Madar otišao u Fenerbahče. Ostaje da se vidi kako bi se takva situacija rešila.

Takođe, treba naglasiti i da je Partizan nekoliko nedelja ranije takođe bio nadomak dovođenja beka, delovalo je da je sve bilo gotovo, ali na kraju Jogi Ferel nije pojačao tim Željka Obradovića.

Smit ima i hrvatski pasoš i prethodnog leta je igrao za reprezentaciju pod vođstvom Damira Mulaomerovića. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Dragović čestitao Zvezdašima slavu pa najavio spektakl!

Fudbalski klub Crvena zvezda danas obeležava svoju slavu Đurđevdan. Kapiten crveno-belih, Aleksandar Dragović je istakao da dani slavlja tek predstoje...

POVEZANE OBJAVE