SAVRŠEN POKLON PAKET: REGISTRUJ SE I PREUZMI 6.000 DINARA!

Ne postoji bolja zabava od one koju je Meridian priredio novajlijama. Ukoliko još uvek nemate kreiran korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE!

Samo par trenutaka nakon toga počinje BESPLATNA AVANTURA! Na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 6.000 DINARA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

Stoga, odaberite omiljene igre iz kategorije slotovi sa sajta meridianbet.rs i uživajte u fascinantnoj zabavi.

Nakon toga možete odigrati sportske tikete. Kada je o fudbalu reč danas je u fokusu veliki derbi turske Super Lige između Fenerbahčea i Galatasaraja. Da li će se neka ekipa osamiti na vrhu tabele saznaćemo večeras.

Beogradske večite rivale u okviru ABA lige očekuju dueli sa hrvatskim timovima. Crno-beli gostuju u Zadru, dok će Crvena zvezda Meridianbet dočekati ekipu Splita.

Savršena je prilika da se ovi parovi nađu na vašem BESPLATNOM TIKETU.

Da stvar bude bolja, od sada vas u Meridianu očekuje i EPIC JACKPOT! Pitate se kako do njega? Potrebno je da se zabavite uz bilo koju igru iz sekcije “slotovi” na sajtu meridianbet.rs! Džekpot puca između 20 i 26 MILIONA DINARA!

Možda si baš ti naš sledeći MILIONER!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE