STRAH OD SUKOBA: Zvezda bez podrške u Milanu!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet večeras dočekuju Split u ABA ligi.

Oni ovu godinu u Evroligi završavaju protiv Panatinaikosa sledećeg četvrtka. Međutim, kada bude došao red na evroligaško gostovanje u Milanu, biće lišeni pomoći pristalica.

Prefekt grada Klaudio Sgaralja odlučio je da se u grad zabrani ulazak srpskim navijačima, kao i prodaja ulaznica, kao ni da ljudi iz cele Italije ne mogu kupiti karte za taj meč, navodi portal Meridian.

Reč je o sukobu navijača Zvezde i Rome od 4. februara i što su srpski zapalili zastavu simpatizera Vučice, pa se strahuje od odmazde, prenosi Meridian. Upravo na prethodnom gostovanju košarkaša Zvezde u Milanu.

Iz mnogo razloga, kako bismo zaštitili javni red i bezbednost, doneli smo odluku koja odmah stupa na snagu, da se zabrani prodaja ulaznica za navijače Crvene zvezde iz Beograda i da mogućnost kupovine propusnica bude dozvoljena samo stanovnicima regiona Lombardija. Ulaznice će biti štampane samo uz lične podatke kupca, preneo je Meridian deo saopštenja iz prefekture Milana.

Meč Armanija i Crvene zvezde igraće se 11. januara od 20:30 u okviru 21. kola.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Teško mu pao poraz: Majk Džejms u suzama (VIDEO)

Jednom od najboljih košarkaša Evrope, Majku Džejmsu teško je pao poraz od Fenerbahčea u četvrtfinalnoj seriji Evrolige. Majk je postigao...

POVEZANE OBJAVE