BARAĆ ZADOVOLJAN POBEDOM: Trener Mege imao poruku nakon Igokee

Košarkaši Mege savladali su danas Igokeu u 13. kolu ABA lige.

Sada su na šest pobeda i sedam poraza. Prekinuli su niz od tri vezana neuspeha.

Trener Marko Barać se oglasio nakon utakmice:

Dobra utakmica za nas, u jednom specifičnom i vrlo nezgodnom periodu. Čestitam igračima, pokazali su veliki karakter i uložili krajnji napor da ovo izgleda kako je izgledalo. Pobeda protiv veoma dobre ekipe koja ima sjajan rezultat u ABA ligi, koja je letos formirala snažan tim i koji je to i dalje. Kao što nama nije savršen momenat u smislu neke zdravstvene situacije, tako nije ni njima sa nekim njihovim problemima. Uspeli smo to da iskoristimo. Ne bih pričao o ovome da ishod nije ovakav, ali imali smo velikih zdravstvenih problem i praktično su svi igrači u jednom momentu ispali iz treninga. Česitam svom stručnom štabu, koji je našao načina da bude kreativan i da te probleme prihvati kao izazove, kao i klubu koji je pokazao da je ozbiljan sistem. Medicinski tim je uspeo sve njih da osposobi da večeras budu pravi. Ovi momci veoma dobro treniraju od jula, večeras su uspeli da izvuku na tu količinu rada, a sada želim da ponovo uđemo u ozbiljan ritam treninga i da napravimo podlogu za buduće dobre rezultate, rekao je on.

Mega u nedelju 31. decembra igra poslednji duel u 2023. godini. Tada je ponovo domaćin, Cedevita Olimpiji od 12 časova u matine terminu.

Foto: KK Mega/Ivica Veselinov

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EKSPLOZIJA KEŠ NAGRADA: Preuzmi deo fonda od čak 2.400.000 DINARA!

Expanse Eksplozija u Meridianu ulazi u foto-finiš! Polako se približavamo završnoj fazi promocije EXPANSE EKSPLOZIJA u Meridianu. Iskoristite jedinstvenu šansu,...

POVEZANE OBJAVE