Duljaj o upravi Partizana: Pričaju mi da imam njihovu podršku, a pregovaraju sa drugim trenerima

Trener Partizana Igor Duljaj dao je intervju za B92 u kojem se osvrnuo na nedavno završenu polusezonu i o budućnosti u svom voljenom timu.

Trener prvoplasirane ekipe Superlige Srbije je poručio da ne vodi politiku kluba, ali da mu smeta jer se njemu iza leđa pregovara sa potencijalnim kandidatima za novog trenera!

– Postoje neke stvari koje moraju prvo da se reše u klubu. Ja ne vodim politiku kluba, niti je to deo mog posla, ali jednostavno moramo da znamo da ja već sada imam imena koji su igrači koji bi trebali da još pojačaju konkurenciju. Međutim, postoje neke stvari koje moraju prvo u klubu da se reše da bi mogli igrači da dođu, izjavio je Duljaj za B92 i dodao:

– Dok mi u ovom trenutku pričamo, postoji pet kandidata za trenera Partizana. I onoga dana kada sam došao i tada su bili kandidati. To nije nikakva tajna, to je sve legitimno i uvek se čeka da se nešto dogodi da neko dođe u Partizan. To je legitimno pravo da Partizan zaštiti sebe u slučaju loših rezultata da mora da dođe do nekih promena. Partizan je isuviše veliki klub da bih se ja igrao sa Partizanom ili bilo ko da se igra. Niti sam u situaciji da ucenjujem Partizan. Moramo da igramo otvorenih karata, šta je to što je najbolje za Partizan? Neki put mi neko vređa inteligenciju, priča da imam njegovu podršku, a istovremeno pregovara sa drugim trenerima. Ja nisam u toj meri sujetan čovek, samo ne volim tu vrstu manipulacija ili neiskrenosti.

Trener prvoplasiranog tima Superlige Srbije podvukao je da je Partizan iznad svih pojedinaca, pa i njega.

Partizan je iznad svih, Partizan je stvorio mene, Partizan je napravio mene i šta god da ja uradim, ja nikada neću moći da vratim Partizanu ono što je meni Partizan dao. Tako da iz poštovanja prema Partizanu, moramo da budemo iskreni, da budemo otvoreni, da vidimo šta je to što je najbolje za fudbalski klub Partizan, jasan je Duljaj.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sferopulos nakon pobede u derbiju prokomentarisao utakmicu i otkrio kada će biti poznato stanje Topićeve povrede

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan u prvoj utakmici finalne serije ABA lige, u veoma neizvesnoj utakmici koju su...

POVEZANE OBJAVE