IZGUBILI PRED ZVEZDU: Mega ubedljiva protiv Igokee!

Košarkaši Mege ostvarili su šestu pobedu u ABA ligi u 13. kolu. Oni su večeras bili bolji od Igokee na svom terenu sa 92:76. Prekinuli su niz od tri uzastopna neuspeha.

Mega je imala nešto bolji početak. Igokea tokom prve četvrtine nivelisala skor. Potom i prešla u vođstvo. Gosti su prvi period završili sa +5.

U drugoj četvrtini se vodila takođe neizvesna borba. Mega sa +4 odlazi na odmor nakon 20 minuta (41:37). Igokea se mučila za dva, ali je imala dve pogođene trojke više nego domaćin.

Đurišić je imao 10 poena za domaće a Mudi 13 kod gostiju.

Mega je u trećem periodu povećala prednost i došla na maksimalnih +17 (57:40). Sa tolikom rezultatskom zalihom su ušli u poslednju četvrtinu.

Igokea je agresivno počela taj deo igre želevši da smanji rezultat i meč učini zanimljivim. Mega je taj inicijelni nalet odbila. Tim Marka Baraća je uspeo da susret privede kraju.

Najbolji kod pobednika Miljenović je imao 24 poena uz 18 Topića.

U timu Igokee Marić je imao 14 koševa.

Mega u 14. kolu ponovo igra na svom parketu, protiv Cedevita Olimpije. Igokea naredne subote gostuje lideru Crvenoj zvezdi Meridianbet.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Legenda Partizana jasna: Duljaj treba da ostane

Da li će Igor Duljaj ostati trener fudbalera Partizana, biće poznato nakon vanredne sednice Upravnog odbora kluba iz Humske. Partizan...

POVEZANE OBJAVE