Lučić o Gilespiju: On je veliki radnik, Zvezda mu više odgovara od Bajerna

Kapiten Bajerna, srpski košarkaš Vladimir Lučić je za Sport klub pričao o novom pojačanju Crvene zvezde, Frediju Gilespiju. Mnogi sumnjaju u njegov kvalitet, a Lučić veruje da je Crvena zvezda dobra sredina za Gilespija.

– Fredi je veliki radnik, sto posto posvećen na svakom treningu i na svakoj utakmici. Uvek je tu da odradi prljav posao za ekipu. Mislim da mu tim Zvezde po karakteristikama mnogo više odgovara nego Bajern – tu je okružen jednim od najboljih dodavača u istoriji Evrolige Milošem Teodosićem, ali i sa dosta drugih talentovanih igrača na pozicijama od dva do četiri, igrača koji mogu da ga učine boljim, kazao je Lučić i dodao:

– Gilespi je igrač koji dosta zavisi od sistema i od ekipe kojom je okružen, drugi treba da iskreiraju koš za njega. Radi dosta korisnog što se ne vidi uvek u statistici, a tu su i skokovi, blokade, čvrstina. Ukoliko se uklopi kako treba, može da bude pojačanje za Zvezdu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE