JUNAJTED SLAVIO POSLE VELIKOG PREOKRETA: Garnaćo junak, Hejlund konačno upisao prvenac! (VIDEO)

Fudbaleri Mančester Junajteda savladali su na Old Trafordu Aston Vilu, najprijatnije iznenađenje ove sezone, sa 3-2 u 19. kolu Premijer lige, nakon velikog preokreta.

Delovalo je da će tim Erika ten Haga prirediti još jednu neprijatnost svojim navijačima, pošto je na poluvremenu gubio sa 2-0.

Golove za goste su postizali Džon Megin u 21. i Lender Dendonker pet minuta kasnije.

Međutim, na scenu nakon povratka na teren stupa Alehandro Garnaćo. On je već u 48. minutu zatresao mrežu, ali je gol poništen zbog ofsajd pozicije. Ipak, 19-godišnji Argentinac je golovima u 59. i 71. minutu poravnao rezultat, a ostalo je sasvim dovoljno vremena za potpuni preokret.

To je znao i Rasmus Hejlund, veliko letošnje pojačanje, koji je u 82. minutu konačno upisao prvenac u Premijer ligi, i to u pravom trenutku, tako donevši pobedu pred navijačima njegovog tima protiv veoma opasnog protivnika.

Junajted sada ima 31 bod i zauzima šesto mesto na tabeli, ali ima utakmicu više od većine timova. Vila je propustila veliku priliku da se, bar nakratko, nađe na liderskoj poziciji tabele, što bi joj donela pobeda na današnjoj utakmici, koju su njeni fudbaleri imali u rukama.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE