Mijailović govorio o angažovanju Melija, Smitu i Kaboklu

Danas je ošarkašku Evropu prodrmala informacija iz Italije da je Partizan zainteresovan za njihovog reprezentativca Nikolu Melija i da je spreman da izdvoji veliki novac za njega.

Ipak, na godišnjem koktelu predsednik kluba Ostoja Mijailović je demantovao takve navode.

Mi u klubu nikada nismo razgovarali o Meliju. U ovom trenutku nemamo nikakav plan za sledeću sezonu. Pre svega bih želeo da produžimo saradnju sa momcima koji ističu ugovor, a kojima je stručni štab zadovoljan. Nikada nije bilo priče o Meliju i ne možemo da platimo taj astronomski ugovor koji se pominje. Te priče su plasirane sa ko zna kojih strana i ne zanimaju me, poručio je prvi čovek Partizana.

Saigračima se večeras priključuje i Džejlen Smit, najnovije pojačanje, koje stiže iz Virtusa.

Smit je tek došao, ne znam šta da očekujem. Kao potencijalno pojačanje ga je izabrao stručni štab, a klub je dao sve od sebe da nađemo novac i isfinansiramo taj ugovor. Verujem da su dobro odabrali kao sa celom ekipom. Zaista verujem u ono što rade naš stručni štab i sportski sektor, rekao je Mijailović.

U svakom slučaju, bilo bi dobro po klub ukoliko bi se prilagodio kao Bruno Kaboklo, koji je takođe stigao tokom sezone.

Svedoci smo da je Bruno potpuno opravdao očekivanja svih partizanovaca i nas u klubu. Momak daje sve od sebe. U prvoj utakmici u Minhenu je pokazao da je klasa od igrača i da zaslužuje veliki klub kao što je Partizan, izjavio je predsednik Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE