Sferopulos već doneo bitnu odluku u vezi s Topićem: Znate koliko sam ga želeo

Nikola Topić se danas vratio u Crvenu zvezdu sa pozajmice iz Mege, u kojoj je izrastao u jednog od najboljih igrača ABA lige i kandidata za prvog pika na narednom NBA draftu.

Na njegovom povratku insistirao je i trener Janis Sferopulos.

Trebale su nam promene, da dodamo nove igrače u roster, da izgradimo hemiju, da budemo produktivni. Svi treba da znaju šta treba da rade na terenu. Znate koliko sam želeo Nikolu Topića, on je jako talentovan igrač, pomoći će timu. Mlad je, biće u prilici da napreduje i da bude još bolji, ističe Sferopulos.

Grčki strateg doneo je odluku da povede Topića sa timom u Atinu, pa nije isključeno da zaigra već protiv Panatinaikosa u četvrtak.

Videćemo. Neću da ga forsiram, treniraće i danas i sutra, ali da li će igrati sa Panatinaikosom, odluka će biti doneta pred sam meč. To je igrač na kojeg dosta računam. Doneli smo neke odluke do sada, treba da nadogradimo ovaj tim. Imamo pun roster, sada treba da nađemo hemiju, smatra trener Zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRED MEČ ODLUKE: Loše vesti iz tabora aktuelnog šampiona?

Košarkaši Denvera doživeli su težak poraz protiv Minesote u šestoj utakmici polufinala zapada. Aktuelni šampion ostao je na -45 protiv...

POVEZANE OBJAVE